Financiële Verantwoording

Update december 2022
In 2022 heeft Stichting Er Even tot nu toe negen gezinnen een dagje uit bezorgd; van Efteling tot Dierenpark Amersfoort, maar ook het Dolfinarium en de Beekse Bergen werden dit jaar aangedaan.

Voor de organisatie van de uitstapjes zijn wij geheel afhankelijk van donaties. Wij zijn verheugd dat wij in 2022 voornamelijk veel donaties hebben ontvangen van particulieren en hiervan diverse gezinnen een dagje uit hebben kunnen geven. Er zijn zelfs donateurs geweest die een complete dag uit hebben gefinancierd van soms wel 300 euro. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om alle 46 donateurs hartelijk te bedanken.

Het ontvangen bedrag aan donaties in 2022 is nu € 1445,- waarvan tot nu toe negen uitjes georganiseerd zijn die in totaal € 1342,49 kostte. De vaste kosten van ongeveer € 700 voor de bankrekening/website/mail/pr kosten konden dit jaar gedekt worden door een gemaakte reservering in 2021. Hierdoor kon 92% van het gedoneerde geld naar de tickets/lunch/vervoer van de gezinnen gaan.

Naast donaties in geld ontvingen we ook donaties in natura: kortingzegels voor de Efteling, een Vriendenloterij-bon voor 2 personen voor een attractiepark naar keuze en 4 tickets voor een Sinterklaas show in november.

Bestuursleden Stichting Er Even Uit
Het bestuur van Stichting Er Even Uit bestaat uit Inge Ruijgers (voorzitter), Irene Kohsiek en Bas Nijhuis die hun werk geheel vrijwillig, dus onbetaald, uitvoeren.
Inge vertelt: “De gezinnen zijn altijd heel dankbaar als ik de tickets kom brengen. Maar ik ben op mijn beurt weer super dankbaar om dit werk te mogen doen, door de donaties die we binnen krijgen.”

Enkele persoonlijke reacties van gezinnen die dit jaar een uitstapje hebben gemaakt:

“Mijn kinderen zijn zo blij”

Moeder uit Langerak na een dagje Efteling

“We hebben een hele leuke dag gehad in de Beekse Bergen. Super bedankt voor alles”

Vader uit Hoge weide

“We hebben genoten, zonnetje erbij. Heerlijk! Dankjewel!”

Moeder van vijf kinderen uit Hoge weide

“Super mega bedankt! Wij hebben echt een hele fijne dag gehad in het Dolfinarium! Echt ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar we zijn hiervoor”

Moeder uit Vleuterweide