Over ons

Onze bestuursleden

Inge Ruijgers
Het gemak waarmee ik kan beslissen om met mijn kinderen (7 en 9 jaar) naar de bioscoop of een pretpark te gaan, is niet vanzelfsprekend. Daarom zet ik me graag in voor Stichting Er Even Uit. Want het is belangrijk dat een gezin met (grote of kleine) financiële problemen een dag vrolijke herinneringen kan maken. Zo’n dag is iets waar naar uitgekeken kan worden, iets dat energie geeft en hopelijk iets waar nog een tijd van nagenoten kan worden.

Irene Kohsiek
Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen (9 en 11 jaar). Het is bijzonder om te zien hoe Leidsche Rijn in de loop der jaren is gegroeid. De diversiteit spreekt me aan, zowel qua mensen als qua woonomgeving. Met mijn gezin maken we vaak een gezellig uitstapje, maar ik realiseer me tegelijkertijd dat dit helaas niet voor iedereen is weggelegd. Ik draag dan ook graag via Stichting Er Even Uit mijn steentje bij om gezinnen in de omgeving die dit niet financieel kunnen bekostigen een leuke dag te bezorgen. Gewoon omdat het kan!

Bas Nijhuis
Sinds 2010 ben ik woonachtig in Leidsche Rijn en door de jaren heen voel ik me meer verbonden met onze wijk. Ik wil in mijn leefomgeving bijdragen aan het welzijn van kinderen van gezinnen die om diverse redenen financieel in de knel zitten. Door mijn bestuurswerk zet ik graag mijn tijd in om kansen en de behoeften in Leidsche Rijn aan elkaar te verbinden en te benutten. Daarnaast werk ik mee aan de ‘gezondheid’ van Stichting Er Even Uit.